Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

JJ-EVENTS-PARTYSERVICE

06-12659290

 Uw cateringspecialist van midden nederland....

Tevens zijn wij ook de eigenaar van de keuken van USV Elinkwijk utrecht

CakeSmash is Overgewaaid uit Amerika...een cake smash fotoshoot! Plakkerige handjes, vieze toet en voetjes. Bij een cake smash fotoshoot mag het !Een taart stuk maken en er lekker van smullen.De foto's kunnen worden gebruikt voor de uitnodiging of natuurlijk als mooie herinnering.

Hoe maak ik mijn foto's

Lekker ongedwongen en speels! Een Cakesmash fotoshoot doe ik het liefst met 1 ouder , Dit om de rust te bewaren en om volledig de aandacht te krijgen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en geloof dat dat de mooiste foto’s oplevert, Creatief bezig zijn is echt mijn passie! Mijn kracht ligt in het oog hebben voor detail en inspelen op situaties. Als ik fotografeer zit ik helemaal in de flow. De interactie met de persoon voor mijn camera is alles wat nog telt en ik probeer altijd het beste in die persoon naar boven te halen.

Baby/gezin Fotoshoot € 75,-

Bestaat uit een fotoshoot van min 30 max 60 min in de studio

Je ontvangt binnen een week een digitaal overzicht van alle bewerkte foto's , Hieruit mag je 10* bestanden kiezen, welke je vervolgens in hoge resolutie digitaal ontvangt.

* Extra foto's afnemen

- Losse digitale foto's nabewerkt en in hoge resolutie € 6,- per stuk.

- Alle digitale foto's nabewerkt en in hoge resolutie € 49,-.

Weekend tarief 20,- extra op bovengenoemde pakket